Brighthouses Chemelot Campus

In Sittard-Geleen heeft EU Technics in samenwerking met BAM Bouw en Techniek de totale lichtsinstallatie van twee multi-tenant gebouwen voor Brightlands Chemelot Campus gerealiseerd. De gebouwen X en Y bieden zowel kantoren, laboratoria, onderwijs- en vergaderruimten.  Door de flexibiliteit in de inzet van onze elektromonteurs hebben wij een belangrijke rol gespeeld in het realiseren van een breed spectrum aan diverse installaties.

Werkzaamheden

  • Lichtsinstallatie
  • Noodverlichtingsinstallatie
  • Inbraakbeveiligingsinstallatie
  • Brandmeld- en ontruimingsinstallatie
  • Toegangscontrole

Project Details
Klant : Bam Bouw en Techniek
Locatie : Sittard-Geleen, Limburg
Duur: 22-10-2018 tot en met 21-12-2018

 

Chemelot Brightlands Center Court Campus

Center Court, het kloppend hart op Brightlands Chemelot Campus

In het Center Court zijn centrale voorzieningen gevestigd voor alle partijen op de campus, waaronder state-of-the-art ontmoetings- en vergaderruimtes, een congresfaciliteit met een auditorium, restauratieve voorzieningen, een espressobar en sportvoorzieningen. Daarmee vormt Center Court het kloppend hart van de snelgroeiende community van Brightlands Chemelot Campus die op dit moment al meer dan 1.800 kenniswerkers telt, die nauw verbonden zijn met regionale, nationale en internationale bedrijven en instituten.

Project Details

Klant BAM Bouw en Techniek
Datum 6 Januari 2015 – nu
Locatie Sittard-Geleen
Werkzaamheden Licht en krachtinstallatie 

Renovatie Siemens

De gebouwen voldoen na de renovatie aan de LEED Gold-standard for New Constructions and Major Renovations, een hoge certificering voor energiezuinigheid. De ruimtes worden ingericht volgens het Siemens Office-concept, dat uitgaat van tijd- en plaats-onafhankelijk werken en het stimuleren van samenwerking en kennisdeling. Hiermee krijgen de Siemens-medewerkers een prettige en goed gefaciliteerde werkomgeving, die hen in staat stelt hun productiviteit te verhogen.

Renovatie Gilde Opleidingen

Meest innovatie en duurzame renovatieproject in Nederland

Gilde Opleidingen verzorgt momenteel het middelbaar beroepsonderwijs binnen de regio op 12 locaties aan circa 12.500 deelnemers en heeft circa 870 personeelsleden in dienst. De onderwijslocaties bevinden zich voornamelijk in de steden Roermond, Sittard-Geleen, Venlo, Venray en Weert.

Het schoolgebouw van de Gilde Opleidingen aan de Groenveldsingel 40 in Venlo is door BAM gerenoveerd. De renovatie heeft het gebouw zowel functioneel, ruimtelijk alsmede technisch verbeterd c.q. geoptimaliseerd. In functionele- en ruimtelijke zin wasten doel gesteld de uitstraling van het gebouw, zowel exterieur alsmede interieur, te verbeteren c.q. te optimaliseren. 

Project Details

Klant BAM Bouw en Techniek
Datum November 2014 – September 2015
Locatie Venlo
Werkzaamheden Licht en krachtinstallatie 

Schiphol vertrekhal 1- balierij 1A

In de samenwerking met BAM Bouw en Techniek heeft euTechnics zorggedragen voor alle technische brandpreventie. Hiervoor zijn o.a. de volledige brandmeldingsinstallatie, sprinklers en blusmiddelen aangebracht.De nieuwe vertrekhal, die ongeveer 4000m2 is, heeft 22 incheckbalies, 6 security lanes, selfservice incheckzuilen, sanitaire voorzieningen en zitplaatsen. De Tijdelijke Vertrekhal is gebouwd op het dak van bagagehal Zuid en door een corridor verbonden met de bestaande vertrekhal 1. 

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen